Skip to content
Menu

Fermele noastre

Fermele noastre au fost proiectate și construite integral pentru producția în sistem ecologic, respectând standardele impuse de Uniunea Europeană pentru agricultura ecologică, conform Regulamentului (CE) nr. 848/2019 al Consiliului privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice, precum și Regulamentului (CE) nr. 464/2020 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr.848/2019.

Activitatea de producție se desfășoară sub certificarea organismului internațional de inspecție și certificare în domeniul producției ecologice, Bios S.R.L.

Produsele noastre

Caserola-10-oua-ecologice
Caserola-6-oua-ecologice3
Caserola-6-oua-ecologice
Caserola-10-oua-ecologice4
001

Fermele sunt situate în zone rurale din județele Argeș și Sibiu, beneficiind de terenuri cu pajisti si pasuni naturale, netratate, totalizând peste 36 de hectare, aceste terenuri sunt concepute să ofere un mediu natural și sănătos pentru creșterea păsărilor, respectând cerințele strict ale agriculturii ecologice.

006

Păsările noastre sunt crescute liber, la sol, beneficiind atât de adăposturi închise, cât și de pășuni. În conformitate cu standardele UE de zootehnie ecologică, fiecare pasăre beneficiază de 4 metri pătrați de pășune, iar în adăposturile închise, spațiul este calculat pentru a asigura confortul și bunăstarea animalelor.

010
023

În 2022, SC Oua de Tara SRL a inaugurat o fermă de creștere a tineretului pentru găinile ouătoare, unde puii sunt crescuți în sistem ecologic începând de la vârsta biologică de o zi.

În cadrul fermelor, funcționează o fabrică de nutrețuri combinate unde procesăm necesarul de furaj pentru consumul propriu. Achiziționăm materii prime ecologice de la producători certificați și producem un furaj ecologic, hrănitor și sănătos pentru pasari, având garanția calității hranei administrate și a produsului final.

Compania deține un centru de sortare și ambalare a ouălor conform normelor UE, unde ouăle sunt produse, marcate și ambalate. Transportul este asigurat cu flota auto proprie, garantand astfel prospetimea produsului și calitatea acestuia. Activitatea de depozitare, ambalare și transport a ouălor este certificată din punct de vedere al calității, având standardul de calitate IFS Food implementat și certificat anual.