Skip to content
Menu

Despre noi

Cu bucurie, vă prezentăm „OUA DE ȚARĂ „, o fermă ecologică de găini ouătoare înființată în anul 2009, în comuna Budeasa, județul Argeș.

Cu o capacitate de producție remarcabilă, suntem în prezent cel mai mare producător ecologic de ouă de găină pentru consumul uman din România. În fermele noastre din județul Argeș și județul Sibiu găsiți un total de 90.000 de păsări, reflectând angajamentul nostru față de calitate și sustenabilitate.

Produsele noastre

Caserola-10-oua-ecologice
Caserola-6-oua-ecologice3
Caserola-6-oua-ecologice
Caserola-10-oua-ecologice4

Cum gandim noi?

despre

La „OUA DE ȚARĂ „, ne ghidăm după principiul înțeleptului Hipocrate: „Fie ca hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrană„. Această înțelepciune, valabilă și acum 2500 de ani, rămâne relevantă și în prezent. Suntem ferm convinși că alimentația sănătoasă este fundamentală pentru menținerea sănătății și prevenirea bolilor.

Noi gândim într-un mod care respectă aceste principii vechi și totodată actuale. Ne preocupăm să oferim ouă ecologice care să asigure sănătatea consumatorilor noștri. Alegem ingrediente și materii prime obținute prin practici agricole și zootehnice non-invazive, cu respect față de mediul înconjurător și bunăstarea animalelor.

Ne angajăm să producem ouă de calitate superioară, cu consecințe benefice pentru consumatori în ceea ce privește gustul, calitatea și siguranța alimentelor. În același timp, ne străduim să reducem impactul asupra mediului și să contribuim la protejarea acestuia pentru generațiile viitoare.

La „OUA DE ȚARĂ „, ne mândrim cu angajamentul nostru față de o alimentație sănătoasă și responsabilă, care să aducă beneficii atât pentru consumatori, cât și pentru mediul înconjurător.

De ce am ales acest nume pentru ferma noastră?

ou bio | logo ouaecologice.ro | oua de tara, judetul arges

Am ales numele „OUA DE ȚARĂ ” pentru fermă dintr-un sentiment profund de legătură cu tradiția și autenticitatea. Crescând în mediul urban, am simțit mereu o nostalgie pentru gustul autentic al ouălor produse în gospodăriile țărănești sau pentru cele pe care le savuram în copilărie la bunicii noștri.

Prin urmare, am decis să înființăm o fermă care să producă ouă care păstreaza gustul, aspectul și proprietățile autentice ale ouălor de la țară si care beneficiaza în același timp de garanția calității și a sănătății, datorită utilizării furajelor ecologice și a condițiilor optime de creștere din zootehnia ecologică.

Producția de ouă ecologice combină armonios beneficiile modului tradițional de creștere în armonie cu natura cu avantajele tehnologiilor moderne de asigurare a biosecurității și bunăstării păsărilor, toate conform regulamentelor specifice din legislația UE pentru Agricultura Ecologică.

Prin numele nostru, „OUA DE ȚARĂ”, ne dorim să aducem în atenția consumatorilor nostalgia și autenticitatea produselor noastre, oferindu-le ouă ecologice cu gustul și calitatea pe care le îndrăgeau în copilărie sau pe care le-au savurat în gospodăriile tradiționale de la țară.

Misiunea noastră

ou bio | logo ouaecologice.ro | oua de tara, judetul arges

Misiunea noastră este de a asigura tuturor clienților un produs ecologic, sănătos și savuros, obținut în condiții optime de creștere a păsărilor, cu respectarea standardelor de calitate și a reglementărilor din Agricultura Ecologică. Ne dedicăm sănătății și bunăstării consumatorilor noștri, oferindu-le ouă de cea mai înaltă calitate, produse în mod responsabil și sustenabil, conform principiilor agriculturii ecologice.

Activitatea „OUA DE ȚARĂ”, este o poveste complexă și completă, ce începe de la puicuța de o zi și ajunge la oul sănătos din farfurie.

Ne implicăm în fiecare etapă a producției și ne dedicăm atenția în fiecare verigă a procesului pentru a contribui la crearea unui produs sănătos și gustos. Acest procesimplică creșterea tineretului, producția furajului necesar, creșterea găinilor adulte, depozitarea, sortarea și ambalarea ouălor, precum și transportul acestora către clienți.